Nakon zajedničkih prvih koraka i odabira razgledavanja nekretnina te Vaše odluke za kupnju jedne od prezentiranih nekretnina od agencije Aspectus i zatim  iskazane Vaše ponude na odabranu nekretninu, prezentiramo prodavatelju Vašu ponudu te nastojimo dogovoriti kupoprodajnu cijenu na obostrano zadovoljstvo i ostvariti win-win-win situaciju. Nakon prihvaćanja Vaše ponude od strane prodavatelja pristupamo u zajednički postupak konačnog dogovora oko procesa kupoprodaje nekretnine.

Za kupnju nekretnine potreban je osobni identifikacijski broj (OIB) te ukoliko ne posjedujete OIB, uputiti ćemo Vas na koji način se isti zatraži ili ćemo za Vas organizirati putem našeg Javnog Bilježnika kako biste dobili OIB. Nadalje, zajedničkim dogovorom pokrećemo postupak sastavljanja predugovora ili ugovora. Nakon što je predugovor/ ugovor sastavljen dogovaramo termin potpisa kod Javnog Bilježnika s ugovorenim strankama Kupac-Prodavatelj.

Ugovorene stranke definiraju članke Predugovora/Ugovora što obvezuje Kupca i Prodavatelja na sklapanje pravnog posla te su dužni poštovati članke Predugovora/Ugovora.

Nadalje, važni sastojci kupoprodajnog ugovora su sljedeći

- Podaci Prodavatelja i Kupca

- Predmet i cijena

- Datum konačne isplate u cijelosti

 

Drago nam je biti posrednik u kupoprodajnom postupku koji pruža osjećaj zadovoljstva Kupcu i Prodavatelju pri sklapanju kupoprodaje nekretnine.

 

Aspectus Team